Resultaten voor puppy duitse herder

   
 
 
 
puppy duitse herder
 
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken. Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2017 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug Pups beschikken over een zeer vrolijk vriendelijk nieuwschie. 15 april 2017. 15 april 2017. Te koop Duitse Herder puppy s geb.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse herder langhairige pups. Puppy For All. De mooiste Pups vind je bij ons te koop! Puppy For All is een erkende handelskwekerij waar je een aanbod vindt van verschillende rassen! gisteren 1613: Staden Westrozebeke. Duitse herder pups te koop.
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De honden worden gemiddeld 13 jaar oud en zijn erg trots, ze hebben een zacht karakter en hebben een prachtige kleur, ze zijn groot en trots! De Duitse herder is een lieve hond met een zacht karakter, het is een hond die erg moedig is.
Duitse herder informatie ook voor puppy lijst Yourdog.
070 511 45 53. Duitse Herder Puppy. Duitse Herder pups zijn ontzettend nieuwsgierig en snel onder de indruk van nieuwe, onbekende avonturen. Voor de ontwikkeling van de pup is het erg belangrijk om de kleine de tijd te geven om te wennen aan onbekende dingen.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Ja ik schrijf inderdaad qua hond dit omdat er wat de mogelijkheden betreft wel verschil zit in een Oudduitse herder ten opzichte van een langstokhaar Duitse Herder. Laten we het eens goed uitleggen vanaf het begin: Verschil Oudduitse Herder en Langstokhaar.
Duitse herder pups gewoon mooi! YouTube.
German Shepherd Puppy Cuteness Duration: 244. ShellHawksNest 308010, views. Rivkah Oud Duitse Herder pup 8 weken Duration: 519. RottweilerHummer 3625, views. German shepherds having fun Duration: 821. Augusto The Dog Trainer 2139547, views. duitse herder 6 maand Duration: 212. barboe zaza 17817, views. Vier mechelse herder pups zijn 3 weken oud.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Een hele mooie duitse herder langhaar teefje is opzoek naar een warm mandje volledig ingeent en gechipt erg lief en social teefje incl mand speeltjes en kivo vers vlees gaat weg ivm verhuizing buitenland. Koop hier geen duitse herder pup!

Contacteer ons