Resultaten voor puppy duitse herder

   
 
 
 
puppy duitse herder
 
licg.nl Duitse Herder.
Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.
Duitse herder informatie ook voor puppy lijst Yourdog.
070 511 45 53. Duitse Herder Puppy. Duitse Herder pups zijn ontzettend nieuwsgierig en snel onder de indruk van nieuwe, onbekende avonturen. Voor de ontwikkeling van de pup is het erg belangrijk om de kleine de tijd te geven om te wennen aan onbekende dingen.
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De honden worden gemiddeld 13 jaar oud en zijn erg trots, ze hebben een zacht karakter en hebben een prachtige kleur, ze zijn groot en trots! De Duitse herder is een lieve hond met een zacht karakter, het is een hond die erg moedig is.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder pups. Mooie duitse herder pups uit betrouwbare ouders maandag zijn ze zes weken pups zijn ontwormd krijgen een paspoort en chip 0622068681 johnny 0650298283 annette. Mooie Duitse herder pup reutje. Te koop mooie duitse herder pup. Het is een reutje, geboren 1 oktober en mag naar een nieuw huisje.
Vereniging Duitse herders.
Hij moet, zoals een Duitse Herder hoort te zijn, evenwichtig en zelfverzekerd zijn. Het onderdeel Uithoudingsvermogen bestaat uit het fietsen met de hond, waarbij een afstand van 20 kilometer dient te worden aflegd. Voordat men aan het examen UV mag deelnemen, dient uw hond minimaal 16 maanden oud te zijn. De maximale leeftijd is 6 jaar. De 20 kilometer wordt opgesplitst in 3 delen. Het eerste deel bedraagt een afstand van 8 kilometer, waarna er een pauze volgt. Het tweede deel is 7 kilometer. Daarna weer een pauze. Het laatste deel is dan nog 5 kilometer. Daarna zal de keurmeester de hond beoordelen op zn algehele conditie. Meestal volgt er na het UV-examen nog een stukje appèl. Wij kunnen u helpen met een trainingschema om uw hond te kunnen voorbereiden op dit examen. Aanvang cursussen 2016 Zaterdag 12 maart 2016 gaan we weer van start met onze leuke en belangrijke puppycursus en de cursus Sociale Huishond. Heeft u interesse geeft u zich dan op dan ontvangt alle benodigde informatie. Puppy Cursus Wij hebben besloten de puppy cursus een doorlopend karakter te geven, iedere zaterdag kunt u voor 8 weken lang meedoen met deze o zo belangrijke cursus.
Duitse herder pup Stockfoto's, Rechtenvrije Duitse herder pup afbeeldingen Depositphotos.
Duitse herder puppy in een stro mand. 2830 x 2341. Duitse herder pup spelen. 3456 x 4608. Schattig Duitse herder pup. 3738 x 5600. Duitse herder pup, 3 maanden oud, staande voor de witte achtergrond. 4451 x 3806. Duitse herder pup.
Onze Duitse herder puppies.
Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren.
Home.
Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
De Oud Duitse Herder pup Buddy met groeipijn? Dierenkliniek Hoogveld.
Hidden by element class. De Oud Duitse Herder pup Buddy met groeipijn? U bent hier. Buddy, een Oud Duitse Herder reu van 7 maanden oud kwam bij ons op consult omdat hij al 3 weken mank liep met zijn linker voorpoot.

Contacteer ons