Op zoek naar oud duitse herder pups te koop?

   
 
 
 
oud duitse herder pups te koop
 
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Oud duitse herder als dekreu aangeboden NIET TE KOOP! Dag hondeneigenaren, hierbij bieden wij onze oud duitse herder reu, rex, ter dekking aan. Rex van 28 juli 2017. Rex is kleur black tan en 64 cm hoog. Hij is hd en ed vrij. Karakter rex heeft een ontzettend vriendelijk karakter naar mens en dier. Hij zoekt graag de nabijheid van de baas op en denkt nog. Oudduitse / Oud Duitse herder pup. Op 14 oktober zijn bij mij in huis vijf zwart-bruine oudduitse herder pups geboren.
SGR Homepage.
Of u bent al op uw vakantiebestemming en uw reisorganisatie blijkt niet te hebben betaald voor uw verblijf of terugreis. En ja, daar staat u dan. Maar gelukkig heeft u geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR!
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner. De pups groeien op in en om ons huis, tussen onze kinderen, honden, poes en veel visite. Dat ze goed gesocialiseerd worden vind ik erg belangrijk. U bent van harte welkom om met onze honden en ons kennis te maken, graag wel even bellen voor een afspraak.
Beschikbaar Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis.
7 weken oud. Pups bevriende fokkers. Fokkers ADRV e.V. beweging jonge herdershond. Op dit moment hebben wij niks te koop. Kijk bij Planning voor de nieuwe nestplanning. Search for: Search. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Proudly powered by WordPress.
Duitse Herder pup kopen Bokt.nl.
Duitse herder pups zijn vaak erg energiek, happerig en vocaal. Niet erg als je er op voorbereid bent en het is best af te leren. Maar hou er wel rekening mee.: Succes met zoeken! La haine c'est' comme un serpent dans votre âme. Berichten: 1350 Geregistreerd: 08-01-15. Re: Duitse Herder pup kopen.
Puppies te koop.
Puppy's' te koop. De gravin met haar pups. Captain, vader van Vin. Samson, vader van de pups. Super mooie oud Duitse herder pups! De moeder is Vin officiële naam: Gravin van de Baakse Hoeve en Europees kampioen geweest in de puppy klasse.
Voeding hond Odin, onze oudduitse herder.
Verbinden met %s. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Eigenschappen van de Oud Duitse herder. Huisdieren en teken. Mijn hond leeft in dit huis. De juiste manier om een baby te knuffelen. Wandeling Almere Oud Duitse herder 2010.
Oud Duitse Herder oudduitseherder.startze.nl.
Yaco van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deutscher Rassehunde Club. Registratie van oudduitse herderhonden in Nederland. Honden Service Over" Betuwe." STAP natuurlijk met uw hond. Honden Service Over" Betuwe." Hondensportvereniging KC Arnhem omstreken. Alles voor de hond. Dier Totaal Service. Duitse Herder Shop.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Katrine op ESRAH. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2018 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
De herders zijn HD en ED vrij. Pups groeien in huis op! Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen.

Contacteer ons