Zoeken naar kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
Website KC Nijmegen.
KC de Hofstad, cursussen voor hond en baas Home.
Grote agenda weergave. Vanavond 24 juni zijn er geen lessen vanwege de warmte. Een goede opvoeding is belangrijk voor een hond om zich in onze dicht bevolkte samenleving goed staande te houden. Een puppycursus en de vervolgcursussen helpen je hierbij.
KVVO uw kynologenvereniging Home.
Naar de pagina om u aan te melden klik hier. Hoe wij omgaan met privacy en persoonsgegevens staat beschreven in ons privacy statement en vindt u door hier of beneden aan deze pagina in de blauwe balk op dit woord te klikken.
KC De Kempen.
KC De Kempen is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Bij onze kynologenclub trainen wij op een hondvriendelijke wijze met ervaren en gediplomeerde trainers. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met vragen op kynologisch gebied en over de opvoeding van uw hond.
KC Gorinchem omstreken: Home.
Als de hond net gegeten heeft en daarna veel gaat bewegen, rennen en spelen dan kan hij een maagtorsie krijgen. Alle veel gestelde vragen. De kynologenclub Gorinchem" en Omstreken, opgericht in 1921, is de enige door de raad van beheer op kynologisch gebied erkende vereniging in deze regio.
KC Scheldezoom Alles voor uw hond.
Leave this field empty if you're' human.: Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies. Kynologenclub Scheldezoom Ruytershoveweg 41 4622 RK Bergen op Zoom Email: info@kc-scheldezoom.nl. Like ons op Facebook en blijf up-to-date! Ontwerp en Realisatie Mediaburo Zeeland.
https//www.kynologenclubarnhem.nl/.: https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
Uitnodiging Voor de ALGEMENE LEDENVERGADERING van de Kynologenclub Arnhem Omstreken. Het bestuur van de. Alle plastic doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van. Ook in 2019, organiseert Kynologenclub Arnhem Omstreken de Pinkstershow in de Evenementenhal Venray.
Kynologenclub Delft e.o. Plezier voor baas èn hond!
Drie keer per jaar kun je je in onze webshop. inschrijven voor de cursussen en sporten. en voor de puppycursussen zelfs vaker. Kynologenclub Delft is een actieve vereniging. van en voor hondenliefhebbers. NAAR DE WEBSHOP. HappyDogSurvival 2019 niet in Delft.
Home.
Als u op de hoogte wilt blijven van wat er op de vereniging wordt georganiseerd en wat er speelt op kynologisch gebied, stuurt u dan een email naar redactie@akc-waterland.nl met de mededeling toezenden Dogtales. U ontvangt dan het eerstvolgende nummer in uw mailbox.
Kynologen Club Zaanstreek IJmond KCZIJ Kynologenclub Zaanstreek IJmond.
Leden en niet-leden van de KCZIJ kunnen zich inschrijven vanaf 3 juni door 8 euro per divisie over te maken op IBAN NL20 INGB 0004351759 t.n.v. Kynologenclub Zaanstreek IJmond. Vermeld naam hond, naam handler, klasse A regulier of B junioren, senioren en divisie.

Contacteer ons