Resultaten voor kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
KC de Hofstad, cursussen voor hond en baas Home.
Agenda en nieuws. 18 jan 24 mrt: Snuffelen aan K.N.P.V. Grote agenda weergave. Een goede opvoeding is belangrijk voor een hond om zich in onze dicht bevolkte samenleving goed staande te houden. Een puppycursus en de vervolgcursussen helpen je hierbij.
Home.
De data van de 1e sessie 2016 van de ringtraining zijn bekend, zie activiteiten of ringtraining. Welkom op de website van de kynologenvereniging Land van Cuijk. Onze vereniging is aangesloten bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland.

Wat is het doel? Kynologen Club Zeist Omstreken is opgericht in 1923 en al sinds jaar en dag de juiste plaats voor de opvoeding, gehoorzaamheid, training en beweging van uw hond. Voor zowel jonge als oudere honden heeft KC Zeist een passend antwoord voor de vragen die u heeft.
Home.
Als u op de hoogte wilt blijven van wat er op de vereniging wordt georganiseerd en wat er speelt op kynologisch gebied, stuurt u dan een email naar redactie@akc-waterland.nl met de mededeling toezenden Dogtales. U ontvangt dan het eerstvolgende nummer in uw mailbox.
Welkom.
Welkom bij KC Dieren. Kynologen Club Dieren e.o. is een betrouwbaar adres voor geleider en hond. Een door de Raad van Beheer erkende hondenschool waar alle honden welkom zijn. Wilt u weten hoe mens en hond lees verder. Vanaf woensdag 25 mei 2016.
https//www.kynologenclubarnhem.nl/.: https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
Kynologenclub Arnhem Omstreken. Banknaam: ABN AMRO. Ons clubgebouw t Trefpunt is gelegen aan de Drielsedijk 15A, 6841 HJ te Arnhem. dit is geen postadres. Kynologenclub Arnhem Omstreken is ingeschreven bij de KvK: 40120259. Het clubgebouw is op maandag, woensdag, vrijdag van.
Kynologenclub Delft e.o. Plezier voor baas èn hond!
de sporten Agility, Dogdance, FCI Obedience., Flyball en Hoopers beoefenen. Drie keer per jaar kun je je in onze webshop. inschrijven voor de cursussen en sporten. en voor de puppycursussen zelfs vaker. Kynologenclub Delft is een actieve vereniging. van en voor hondenliefhebbers.
Kynologenclub Flevoland Home.
Er staat contributie 2017 maar u zult begrijpen dat dit 2018 moet zijn. Onze verontschuldiging voor de gemaakte fout. U kunt bij ons terecht voor.: Bezoek ons op Facebook. Het huidige clubrecord is sinds: 22 september 2015. En staat op: 2636, seconden. Copyright 2016 Kynologenclub Flevoland.
KC De Kempen.
KC De Kempen is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Bij onze kynologenclub trainen wij op een hondvriendelijke wijze met ervaren en gediplomeerde trainers. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met vragen op kynologisch gebied en over de opvoeding van uw hond.
De grootste hondenschool in friesland sinds 1935.
Yvonne Jurna Coördinator sporten Email. Wij hebben zomervakantie van maandag 6 augustus tot zondag 2 september, de lessen beginnen weer op maandag 3 september. De puppycursus gaat wel door op de volgende data: 11, 18 en 25 augustus. Kynologenclub Friesland 2017.

Contacteer ons