Resultaten voor kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
top. nav. main.
Samen werken aan een gehoorzame hond. Wij wensen u een informatief en aangenaam bezoek aan onze site toe en hopen u ook te mogen verwelkomen in ons gezellige clubhuis en tijdens onze trainingen. Winnaar Clubmatch 2015. Dag van de Hond 2015.
www.kckennemerland.nl.
9 juli A, B C Clubmatch. Kynologenclub, volgens de van Dale: vereniging" van hondenliefhebbers" en dat is precies wat wij zijn. Meer dan een hondenschool dus! Woont u in de omgeving van Haarlem / Hoofddorp en zoekt u een hondenschool?
KC Zeeland.
De Kynologenclub Zeeland is opgericht in 1959. Haar verzorgingsgebied bestaat uit de regio's' Walcheren, Schouwen-Duiveland en Noord en Zuid-Beveland. Als Zeeuwse vereniging heeft zij aan de bakermat gestaan van nagenoeg alle hondenscholen die inmiddels binnen de provincie gevestigd zijn. Zij onderscheidt zich nog steeds van de andere hondenscholen door de inspraak van leden en het werken zonder winstbejag.
Homepage Kynologenclub Woerden Kynologenclub Woerden e.o.
Kynologen Club Woerden e.o. Kind / Hond cursus 2018. Op zaterdag 14 april starten we weer met de Kind / Hond cursus 2018. Kinderen en honden, een prachtige combinatie. Dit kunnen echt innige vriendschappen voor het leven worden. Maar hier zitten best wel valkuilen in.
https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
Kynologenclub Arnhem Omstreken. Banknaam: ABN AMRO. Ons clubgebouw t Trefpunt is gelegen aan de Drielsedijk 15A, 6841 HJ te Arnhem. dit is geen postadres. Kynologenclub Arnhem Omstreken is ingeschreven bij de KvK: 40120259. Het clubgebouw is op maandag, woensdag, vrijdag van.
Kynologenclub Almelo e.o.
Bij Kynologenclub Almelo en omgeving trainen wij op een hondvriendelijke wijze met ervaren en gediplomeerde trainers. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met vragen op kynologisch gebied en over de opvoeding van uw hond. Wij beschikken over een groot, omheind en goed verlicht terrein met een gezellig clubhuis.
Home Kynologenclub Dordrecht en omstreken.
De statutaire vereniging Kynologenclub Dordrecht en omstreken is een erkende hondenclub opgericht op 17 november 1920. Op onze locatie in Heerjansdam aan de Molenwei 5 beschikken wij over een mooi terrein van ruim 14.000m2, voorzien van verlichting, met een comfortabel en gezellig clubhuis.
NKC Groningen Noorder Kynologen Club.
De Noorder Kynologen Club, kortweg N.K.C. genoemd, is één van de oudste kynologenclubs in Nederland. Een vereniging voor liefhebbers van rashonden, waarbij niet rashonden ook van harte welkom zijn. stelt de belangen van de hond op de eerste plaats, waarbij financieel gewin niet aan de orde is.

Wat is het doel? Kynologen Club Zeist Omstreken is opgericht in 1923 en al sinds jaar en dag de juiste plaats voor de opvoeding, gehoorzaamheid, training en beweging van uw hond. Voor zowel jonge als oudere honden heeft KC Zeist een passend antwoord voor de vragen die u heeft.
Welkom bij KC Assen en omstreken Kynologenclub Assen e.o.
De Kynologenclub Assen organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden zoals het houden van een clubmatch, lezingen, organiseren van cursussen gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Wilt u meer weten over de betreffende cursus bekijk dan de informatie onder cursussen.

Contacteer ons