Resultaten voor kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
KC de Hofstad, cursussen voor hond en baas Home.
18 jan 24 mrt: Snuffelen aan K.N.P.V. Grote agenda weergave. Een goede opvoeding is belangrijk voor een hond om zich in onze dicht bevolkte samenleving goed staande te houden. Een puppycursus en de vervolgcursussen helpen je hierbij. Puppy tot 5 maanden.
Kynologenvereniging Land van Cuijk.
Wilt u een gezellige maar ook gehoorzame huishond bent u bij onze gehoorzaamheidscursussen aan het juiste adres. Wilt u meedoen aan een show, kunt u deelnemen aan onze ringtraining. Ook voor het gezellig bezig zijn met uw hond kunt u bij ons terecht.
KC Oss Kynologenclub Oss en omstreken.
Dit alles is goed voor de conditie van baas en hond en het werkt aan een betere band tussen baas en hond. De communicatie tussen club en leden gaat via ons clubblad dat 4x per jaar digitaal verschijnt, via deze website en onze Facebook-pagina Kynologenclub OSS. 2018 Kynologenclub Oss en omstreken.
Kynologenclub Flevoland Home.
Er staat contributie 2017 maar u zult begrijpen dat dit 2018 moet zijn. Onze verontschuldiging voor de gemaakte fout. U kunt bij ons terecht voor.: Bezoek ons op Facebook. Het huidige clubrecord is sinds: 22 september 2015. En staat op: 2636, seconden. Copyright 2016 Kynologenclub Flevoland.
Welkom.
Welkom bij KC Dieren. Kynologen Club Dieren e.o. is een betrouwbaar adres voor geleider en hond. Een door de Raad van Beheer erkende hondenschool waar alle honden welkom zijn. Wilt u weten hoe mens en hond lees verder. Vanaf woensdag 25 mei 2016.
https//www.kynologenclubarnhem.nl/.: https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
Uitnodiging Voor de ALGEMENE LEDENVERGADERING van de Kynologenclub Arnhem Omstreken. Het bestuur van de. Alle plastic doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van. Ook in 2019, organiseert Kynologenclub Arnhem Omstreken de Pinkstershow in de Evenementenhal Venray.
Kynologenclub Delft e.o. Plezier voor baas èn hond!
Drie keer per jaar kun je je in onze webshop. inschrijven voor de cursussen en sporten. en voor de puppycursussen zelfs vaker. Kynologenclub Delft is een actieve vereniging. van en voor hondenliefhebbers. NAAR DE WEBSHOP. HappyDogSurvival 2019 niet in Delft.
Website KC Nijmegen.
KC Zeist en omstreken.
Privacybeleid en koekjes. Kynologen Club Zeist Omstreken is opgericht in 1923 en al sinds jaar en dag de juiste plaats voor de opvoeding, gehoorzaamheid, training en beweging van uw hond. Voor zowel jonge als oudere honden heeft KC Zeist een passend antwoord voor de vragen die u heeft.
De grootste hondenschool in friesland sinds 1935.
Welkom op de website van de Kynologenclub Friesland. Bent u op zoek naar een puppycursus, gehoorzaamheidscursussen of hondensporten die door uitstekend gediplomeerde instructeurs en op een positieve manier worden aangeboden, dan bent u bij ons op het juiste adres. Met trots kunnen wij u melden dat KC Friesland sinds jaren de grootste en actiefste hondenschool van Leeuwarden en omstreken is, met een gemiddelde van negenhonderd tevreden leden per jaar.

Contacteer ons