Op zoek naar ik zoek een hond?

   
 
 
 
ik zoek een hond
 
Stichting Dierenasiels en Internet.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
Voor onderstaande honden zijn wij op zoek naar een baasje. Wij vinden het belangrijk dat een juiste en duurzame match tussen baas en hond gemaakt wordt. Als u belangstelling heeft voor één van onze honden kunt u informatie vinden op de volgende pagina: Meer informatie over onze werkwijze en de adoptieprocedure. Honden ter adoptie van stichting Hond in nood.
Honden en Puppies Overige Honden Marktplaats.nl.
Via onze datingsite koppelen we de dieren aan een ideaal nieuw baasje waarbij gekeken wordt naar de behoeften en wensen van het dier en van jou. Als je bijv. Op zoek bent naar een hond, filtert de website de honden die passen bij jouw wensen.,
Ik Zoek Baas: honden en poezen vinden op de iPhone.
Bij de meeste dieren staat dan ook een uitgebreide beschrijving. Toen we meermaals zochten naar een hond die met kinderen onder de acht jaar samen kan, sloot de applicatie echter herhaaldelijk af. Daar ligt een verbeterpunt. Ons blaffertje Tara. Ik Zoek Baas hoofdmenu.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Honden op zoek naar een baas. Bent u op zoek naar een hond die een nieuwe kans verdient? De honden hieronder kennen alle basisvaardigheden en hebben in de intensieve trainingsperiode ontzettend veel geleerd. Sommige honden zitten nog midden in de training.
Honden in Nederland/België Animal in need.
Ik ben wel wat onhandig op mijn grote stelten, dus kleine kindjes of heel kleine hondjes à la chihuahua-model zijn niet zon goed idee, hoewel ik nu ook met zon modelletje leef en totaal verliefd ben. Mijn leeftijd wordt geschat op 2 jaar, ik kan dus nog wel een paar rondes mee. Ben jij iemand die veel weg van huis is, die geniet van zijn vrijheid op zichzelf, die het huis voor zichzelf wilt en heel veel behoefte aan me-time heeft en vindt dat een hond in een hoekje apart of bench hoort: DONT REACT! Zijn jullie op zoek naar een eerste galgo-liefde zonder al te zware rugzak maar met oogverblindende schoonheid en dito karakter?
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
ikzoekbaas Zoek een dier. Home Zoek een dier Honden. Zoek in jouw buurt. Jonger dan 1 jaar 18. 1 tot 3 jaar 84. 4 tot 8 jaar 180. 9 jaar of ouder 61. Kleine Jachthonden en spanielachtigen 10. Grote jachthonden en retrievers 15. Herdershonden Mechels, Duits, etc. Kleine Gezelschapshonden 39. Keeshonden, pool en sledehonden 10. Dogachtigen en Berghonden 51. Helemaal onherleidbaar bastaard 34. Kan bij andere honden. Alleen bij teefjes 35. Alleen bij reutjes 7. Kan bij katten. Kan bij kinderen. Vanaf 12 jaar 177. Vanaf 6 jaar 30. Gecastreerd / gesteriliseerd. Behandeling gedragsprobleem 20. Kan alleen thuis blijven. Kan mee in de auto. Gedrag aan de lijn. Valt uit naar andere honden 34. Kent de basiscommando's.' Nee, wel te leren 55. Niet waaks 46. tot 30 cm 61. 30 tot 50 cm 133. groter dan 50 cm 165. Trimmen noodzakelijk 42. Weinig vachtverzorging 303. Toon 363 dieren. 363 resultaten voor honden Verfijn resultaten. Sorteer op Willekeurig. Plaatsingsdatum nieuw, aflopend. Plaatsingsdatum langstzittend, aflopend. Herdershonden Mechels, Duits, etc. 4 tot 8 jaar. In t zonnetje. Herdershonden Mechels, Duits, etc. Herdershonden Mechels, Duits, etc. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas.
Zoek honden Zoeken in Honden Animal in need.
Selecteer Status hond. Op afstand geadopteerd. Selecteer Op afstand geadopteerd. Honden met urgentie. Honden tot 40cm. Honden 41 t/m 52cm. Pups t/m 6 mnd. Honden in Nederland. Nog niet ter adoptie. Op afstand adopteren? Info Spaans ras. U wilt de dieren in het asiel van Animalinneed La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift.
Adoptie honden Houndation Honden adopteren Buitenlandse hond.
Ik zoek een hond DOA. Group 10.
Ik zoek een hond. Ik heb een hond. Ik zoek een kat. Ik heb een kat. Ik zoek een konijn. Ik heb een konijn. Vermist en gevonden. Ik zoek een hond. Je bent op zoek naar een nieuw maatje, hartstikke leuk!

Contacteer ons