Resultaten voor hollandse herder

   
 
 
 
hollandse herder
 
Hollandse herder Hondencentrum.
Een bekende kynoloog schreef in 1910 over de Hollandse Herder: het" meest in het uiterlijk den wolf nabijkomend" Dit klopt natuurlijk niet helemaal, maar er is wel een ander aspect waaruit blijkt dat de Hollandse Herder wel degelijk nog trekjes heeft van zijn wilde voorvader.
Hollandse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Hollandse Herder is in zijn voorkomen somber van uiterlijk. Qua karakter is het een zelfstandige en trouwe hond die uitstekend functioneert binnen het gezin. Zonder opleiding kan de Hollandse Herder Langhaar een vurige verdediger van huis en haard zijn.
Hollandse herder kennel met" Strepen."
Hollandse Herder-forum Forumoverzicht.
Sil Doggydancing en overige activiteiten. Voor ervaringen met Doggydance en activiteiten die geen eigen rubriek hebben. do aug 07, 2014 1116: pm. Alles over de oorspronkelijke taak van de Hollandse Herder. vr maart 18, 2016 929: pm. Pauline Op vakantie met je hond.
Over ons.
Wij zijn Dick en Selena van Leeuwen en vertellen in dit stuk iets over de oorsprong van Van Leeuwen Hollandse herders. Het hoe" en waarom" en onze visie en fokdoel. Toen ik, Dick, begon met oefenen, was dat bij mijn vader op de kringgroep en was dat met Duitse herders. Ik was toen 12 jaar. Nadat ik in Amsterdam werkzaam werd als diensthondgeleider bij de gemeentepolitie, kon ik aan de slag met mijn zelf afgerichte DH Iros Nikita's' Home, echter toen deze aan vervanging toe was rond 1988, kon ik binnen de Duitse Herder geen hond meer vinden die aan mijn criteria voldeed als politiediensthond.
Hollandse Herder kennel van" Oscarli."
Hollandse Herder SZHSZH.
De honden werden er verder op gefokt om met weinig eten wat karnemelk en roggebrood te overleven. Rond 1900 waren de schaapskuddes grotendeels verdwenen en raakte de Hollandse Herder die functie kwijt. In de negentiende eeuw kwam het begrip ras in opkomst. De eerste rasbeschrijving van de Hollandse Herder uit 1875.
Actueel NHC.
Gezondheidstesten zijn voor de Hollandse Herder niet verplicht, maar dat wil niet zeggen dat het verstandig is om ze dan ook maar niet te laten doen Of te wachten tot er bij een variƫteit een erfelijke afwijking vastgesteld wordt die al bij een andere variƫteit voorkomt.
Hollandse Herder steeds populairder hetstreeknieuws.nl.
Fotos; Erik Brand, Het Streeknieuws. Tags: Burgemeester en hondenliefhebber Klaas Smid, Hollandse Herder steeds populairder, Hollandse Herders uit 18 landen, kv Noordenveld aan de Borglaan, Muziekkorps Noordenveld, openingsceremonie, Roden, WK Hollandse Herder geopend door burgemeester Klaas Smid. Over Het Streeknieuws.nl.
Openbare groep Herplaatsing Hollandse Herders Facebook.
hollandse herder x duitse staande zoekt sportief baasje! Hond uit dierenasiel te Hoofddorp Bink Grote jachthonden en retrievers Ikzoekbaas. Bink is een lieve kanjer van 2 jaartjes jong, een kruising Duitse Staander met een Hollandse herder.Het is een jonge hond die nog graag een heleboel wil leren.

Contacteer ons