Meer resultaten voor hollandse herder

   
 
 
 
hollandse herder
 
Openbare groep Herplaatsing Hollandse Herders Facebook.
hollandse herder x duitse staande zoekt sportief baasje! Hond uit dierenasiel te Hoofddorp Bink Grote jachthonden en retrievers Ikzoekbaas. Bink is een lieve kanjer van 2 jaartjes jong, een kruising Duitse Staander met een Hollandse herder.Het is een jonge hond die nog graag een heleboel wil leren.
Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf Hollandse Herder Kennel korthaar.
Wetenswaardigheden over showen. Fietsen met uw Hollandse Herder. Hollandse Herder Kennel Van t Stolpererf. Geplaatst op 21 oktober 2012 door kennel van t Stolpererf Een reactie plaatsen. Ons doel is het fokken van gezonde raszuivere Hollandse Herders honden met een fijn karakter.
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.
Hollandse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Hollandse Herder is in zijn voorkomen somber van uiterlijk. Qua karakter is het een zelfstandige en trouwe hond die uitstekend functioneert binnen het gezin. Zonder opleiding kan de Hollandse Herder Langhaar een vurige verdediger van huis en haard zijn.
Actueel NHC.
Gezondheidstesten zijn voor de Hollandse Herder niet verplicht, maar dat wil niet zeggen dat het verstandig is om ze dan ook maar niet te laten doen Of te wachten tot er bij een variƫteit een erfelijke afwijking vastgesteld wordt die al bij een andere variƫteit voorkomt.
Over ons.
Wij zijn Dick en Selena van Leeuwen en vertellen in dit stuk iets over de oorsprong van Van Leeuwen Hollandse herders. Het hoe" en waarom" en onze visie en fokdoel. Toen ik, Dick, begon met oefenen, was dat bij mijn vader op de kringgroep en was dat met Duitse herders. Ik was toen 12 jaar. Nadat ik in Amsterdam werkzaam werd als diensthondgeleider bij de gemeentepolitie, kon ik aan de slag met mijn zelf afgerichte DH Iros Nikita's' Home, echter toen deze aan vervanging toe was rond 1988, kon ik binnen de Duitse Herder geen hond meer vinden die aan mijn criteria voldeed als politiediensthond.
Hollandse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Borculoseweg 22 7151 MR Eibergen. Hollandse Herder Langhaar. Hondenfokker Meer info. Kennel van de Passchin. Mesweg 23 6287 BG Eys. Fokker Hollandse Herder Ruwhaar Korthaar alleen als er veel vraag naar is. Hondenfokker Meer info. Malzwin 1501 1788 XB Julianadorp.
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder. Daarbij zijn er niet heel veel echte Hollandse Herders in de sport en dat maakt het een beetje anders.
Hollandse Herdershond Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Gewicht: Reu 40kg, Teef 30 kg. geplaatst op 8 maart 2017 1127.: Eens een hollander altijd een hollander alert en trouw speels zijn hele leven lang! geplaatst op 3 december 2015 1437.: Hollandse herder is werkelijk een fantastische hond. Aan te bevelen!
Hollandse herder Herdershonden.nl.
De Hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt, maar ook als werkhond bij onder meer politie en bewaking. De meest in het oog springende eigenschap van de Hollandse herder is de loyaliteit richting de baas.

Contacteer ons