Resultaten voor hollandse herder

   
 
 
 
hollandse herder
 
Hollandse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Hollandse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NHC Nederlandse Herdershonden Club is in 1898 opgericht en een van de oudste rasverenigingen in ons land. Prijs van een pup. De Hollandse Herdershond kost 500.
Hollandse Herder SZHSZH.
De honden werden er verder op gefokt om met weinig eten wat karnemelk en roggebrood te overleven. Rond 1900 waren de schaapskuddes grotendeels verdwenen en raakte de Hollandse Herder die functie kwijt. In de negentiende eeuw kwam het begrip ras in opkomst. De eerste rasbeschrijving van de Hollandse Herder uit 1875.
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te koop Hollandse herder pups. Te koop twee hollandse herder pups teefjes 8 weken wegens niet nakomen afspraak vader bassie van de heer van leeuwen ingeënt gechipt en ontwormd super vrije hondjes. Nog 2 pups van een zeer trouwe Hollandse herder.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Hollandse Herdershonden Herplaatsing.
Lijst van Hollandse herders die zijn ingeschreven in het Nederlands Hondenstamboek, op volgorde van geboortedatum. H et Fotoarchief Hollandse Herdershonden is gevestigd in Utrecht en open voor iedereen met belangstelling voor de Hollandse herder. Meer informatie en wat voorbeeldfoto's' vind je hier.
Rasbeschrijving.
Bent u echter bereid om tijd en aandacht in hem te investeren en geeft u hem duidelijk leiding dan hebt u aan de Hollandse Herder een betrouwbare en weinig eisende hond: gewoon een buitengewone hond! Over het algemeen is de Hollandse Herder een kindvriendelijke hond.
Hollandse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Hollandse Herder is in zijn voorkomen somber van uiterlijk. Qua karakter is het een zelfstandige en trouwe hond die uitstekend functioneert binnen het gezin. Zonder opleiding kan de Hollandse Herder Langhaar een vurige verdediger van huis en haard zijn.
Hondenras Hollandse Herder heeft toekomst WUR.
Het ras blijkt nog steeds geschikt te zijn voor het hoeden van schapen. Daarbij valt op dat de Hollandse Herder de grenzen bewaakt van wegen en weidegronden door uit zichzelf en zonder verdere commandos, voornamelijk in draf, langs dit soort scheidslijnen heen en weer te lopen.
Onze Hollandse Herder YouTube.
Hollandse Herder, Holländischer Schäferhund Duration: 339. airedalepaddy 87207, views. Athos, onze Hollandse Herder Duration: 955. Basta817 2588, views. Hollandse Herder Welpen Duration: 354. herdergundi 3854, views. I am Lausbua Hollandse Herder Duration: 135. KNPV, stok stellen X Hollandse herder Duration: 313.
licg.nl Hollandse Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Hollandse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Hollandse Herdershond kortweg Hollandse Herder werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op verboden gebied graasden.

Contacteer ons