Zoeken naar hollandse herder

   
 
 
 
hollandse herder
 
Hollandse Herder SZHSZH.
De honden werden er verder op gefokt om met weinig eten wat karnemelk en roggebrood te overleven. Rond 1900 waren de schaapskuddes grotendeels verdwenen en raakte de Hollandse Herder die functie kwijt. In de negentiende eeuw kwam het begrip ras in opkomst. De eerste rasbeschrijving van de Hollandse Herder uit 1875.
Hollandse herder kennel met" Strepen."
Hollandse Herder-forum Forumoverzicht.
Sil Doggydancing en overige activiteiten. Voor ervaringen met Doggydance en activiteiten die geen eigen rubriek hebben. do aug 07, 2014 1116: pm. Alles over de oorspronkelijke taak van de Hollandse Herder. vr maart 18, 2016 929: pm. Pauline Op vakantie met je hond.
Over ons.
Wij zijn Dick en Selena van Leeuwen en vertellen in dit stuk iets over de oorsprong van Van Leeuwen Hollandse herders. Het hoe" en waarom" en onze visie en fokdoel. Toen ik, Dick, begon met oefenen, was dat bij mijn vader op de kringgroep en was dat met Duitse herders. Ik was toen 12 jaar. Nadat ik in Amsterdam werkzaam werd als diensthondgeleider bij de gemeentepolitie, kon ik aan de slag met mijn zelf afgerichte DH Iros Nikita's' Home, echter toen deze aan vervanging toe was rond 1988, kon ik binnen de Duitse Herder geen hond meer vinden die aan mijn criteria voldeed als politiediensthond.
Hollandse Herder kennel van" Oscarli."
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Hollandse herder mechelse herder mix. Wegens privé omstandigheden moet ik met pijn in mijn hart mijn herder rico verkopen. Het is een hollandse herder mechelse herder mix van 11 maanden oud. Hij luistert heel goed en is een echte werkhond.
Actueel NHC.
De Hollandse Herder. DNA Kit bestellen. Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Nederlandse Herdershonden Club. Welkom op de website van de Nederlandse Herdershonden Club NHC. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbeheer, de AVG, van kracht. De AVG is de nieuwe Europese privacywet, die de oude Nederlandse privacywet vervangt.
Le Dobry Hollanders.
Onze doelstelling is het fokken van een gezonde, sociale, temperamentvolle, werklustige, stabiele en atletische korthaar Hollandse Herder, die voldoet aan de eisen van de rasvereniging. Een complete hond die geschikt is om in diverse takken van hondensport goed te functioneren.
Openbare groep Herplaatsing Hollandse Herders Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Herplaatsing Hollandse Herders.
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder. Daarbij zijn er niet heel veel echte Hollandse Herders in de sport en dat maakt het een beetje anders.

Contacteer ons