Zoeken naar duitse herder aangeboden

   
 
 
 
duitse herder aangeboden
 
Pup en herplaatsers te koop Duitse herder Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Duitse herder, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Duitse herder. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
Vind duitse herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij zijn op zoek naar een goed tehuis of baasje voor onze lieve en speelse pupjes. Onze pups zijn ingeent, gechipt, meerdere malen ontwormt en hebben een. Duitse Herder dekreu ter dekking aangeboden. Hierbij bieden wij onze duitse herder reu ter dekking aan.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Rond 11 augustus verwachten wij raszuivere Duitse Herder pups met een rechte rug, beide ouders. Rond 11 augustus verwachten wij raszuivere Duitse Herder pups met een rechte rug, beide ouders met stamboom zijn sociale lieve honden, ze zijn HD-ED vr.
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Voor verdere info graag bellen 0647685670. Te koop: Zwitserse x Duitse herder pups. Kruising herder pups. Onze tess: 3 jarige duitse herder met stamboom en röngenologisch goedgekeurd, heeft 7 pups van een witte zwitserse herder. Tess is een lieve, sociale, waakse, werkwillige herder.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een. gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen. fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten. koopovereenkomst biedt bescherming naar zowel koper als. In de Algemene vergadering van 29-11-2014 is het verenigings fokreglement aangenomen. Klik hier om deze te downloaden. Wenst u te adverteren op onze site? Stuur dan een verzoek in per mail naar: webmaster@vdh.nl. Kennel Van de Mauritshoek. Door een besluit in de SV worden voor aankeuringen in Duitsland nog uitsluitend examens geaccepteerd die in Duitsland zijn afgenomen! Dus ook een beoordeling van een Duitse Keurmeester in Nederland.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse herder, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Op zoek naar een Duitse Herder? We hebben prachtige Duitse Herder pups, speelse, gezonde puppies. Prijs: vanaf 650 De pups verkeren in go. 17 augustus 2018 1537: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Duitse herder pups te koop. Wij hebben Duitse herder pups beschikbaar.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Ter Dekking aangeboden. Verwachte nesten en Pups. De Duitse Herder Kennel. biedt deze herders honden te koop aan. Als u besluit een Duitse Herder aan te schaffen, willen wij u aanraden eerst goed na te denken over waar u de herders hond voor wilt gebruiken.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Ze is een echte Herder, werkt graag en speelt graag, is jong en vol energie, maar onbeschrijflijk lief! Iemand die van het ras houdt, moet echt onze Nita in huis halen, je beklaagt het je geen seconde. nita is een vrouwtje. Grote hond Duitse herder Zij is 57cm hoog.
Duitse herder teef te koop.
Duitse Herder teef te koop aangeboden. Duitse Herder teef 18 maanden. Foto's' onderaan deze pagina! Mooie teef met super uitstraling en kleuren gefokt uit de beste bloedlijnen. Goed op heupen en ellebogen. Recent geröntgend wat er uitstekend uitziet foto's' in te zien.

Contacteer ons