Meer resultaten voor ruwharige teckel

   
 
 
 
ruwharige teckel
 
licg.nl Teckel.
Teckels zijn vrolijk, aanhankelijk en graag bij mensen. De kortharige Teckel is van de drie varianten het meest gemiddeld van karakter. Hij is zachtaardig, gehecht aan zijn gezin maar naar onbekenden wat terughoudend. De ruwharige Teckel is wat feller, waarschijnlijk doordat hier terriƫrs zijn gebruikt om hem te fokken.
Dashond Ruwhaar Kaninchen informatie over de Dashond Ruwhaar Kaninchen Royal Canin.
Tegenwoordig is de ruwharige Dashond het populairst. Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Kaninchenteckel, Kaninchen Dashond, Ruwharige Teckel. Uiterlijke kenmerken van de Dashond Ruwhaar Kaninchen. Het karakter van de Dashond Ruwhaar Kaninchen. De dashond is een robuuste en moedige hond. Hij heeft een groot uithoudingsvermogen en een eigenzinnig karakter.
Absolute Originals standaard ruwhaar teckel pups en teckelpup info.
Ik wil juist graag dat al mijn pups bij mensen terecht komen waar ze heel, heel oud mogen worden. Want daar doe ik nu per slot van rekening zo mijn best voor. Wil je in aanmerking komen voor 1 van onze Absolute Original Teckel Pupjes Klik.
Ruwhaar teckel HondenForum.
dan zou ik uren kunnen praten. Wij hebben een ruwharige teckel gehad die 13 jaar heeft mogen worden. Het is echt de leukste hond die we gehad hebben, heel veel karakter en heel erg grappig! Heel eigenwijs ook, maar dat maakte hem juist zo leuk.
Teckel ruwhaar.
Voorkom dat uw jonge Teckel in de problemen komt doordat hij een konijnenhol inschiet terwijl hij onaangelijnd is. Wie nog steeds gelooft in het fabeltje dat de Teckel niet opgevoed en/of getraind kan worden kan beter niet aan deze hond beginnen.
Sarah's' Hope Standaard Ruwhaar Teckels.
Dijkleven Teckels Ruwhaar Teckels.
Ieder zijn smaak, maar na meerdere fantastische grote honden maakten wij kennis met Heidi, de ruwharige teckel van Piet, een bevriende jager. Toen Heidi pups kreeg, waren wij een van de gelukkigen. Nog voor het nest er was kwam Lotje, een dwergteckeltje, zomaar uit het niets.
Puppyplaats.nl Teckel ruwhaar pups aangeboden.
Wegens annulering prachtige speelse Ruwhaar dwerg Teckel pup reutje van boerderij. Het is een sociale pup die bij ons gewend is met kinderen en andere h. Ruwharige dwerg teckel pups black tan en wildkleur. Prachtige ruwharige dwerg teckel pups geboren, black and tan en wild kleur.
Ruwharige teckels.
Home.
Ondanks dat we altijd verliefd" zijn geweest op ruwharige teckels, hebben we onze eerste teckel Teun, pas in 2004 in ons hart opgenomen. In 2005 volgde onze Bram. Omdat het ons geweldig leek om een keer een nestje mee te maken, kwam in 2006 onze Suus.Alle drie zijn ze afkomstig van teckelkennel t Pollenhof.

Contacteer ons