Resultaten voor ruwharige teckel

   
 
 
 
ruwharige teckel
 
Dashond, ruwhaar.
FCI groep 4 Dashonden. De Dashond of Teckel komt uit Duitsland en is een lage, kortbenige jachthond, zeer gespierd en krachtig gebouwd met een fiere hoofdhouding en een alerte uitdrukking. Is daarbij een vrolijke en schrandere gezelschapshond. De ruwharige variëteit is in het verleden ontstaan door inkruising van de ruwharige Duitse Pinscher en de Schnauzer.
Ruwharige Teckelpups.
Fokkers Korthaar Teckel. Fokkers Ruwhaar Teckel. Fokkers Langhaar Teckel. Overzicht alle fokkers. check them out. Standaard Ruwhaar pups geboren op 30 juni 2018. Gepubliceerd: 29 augustus 2018. Wij hebben nog een standaard wildkleur reutje die een baasje zoekt. Aantal reuen / teven.
licg.nl Teckel.
De kortharige Teckel is van de drie varianten het meest gemiddeld van karakter. Hij is zachtaardig, gehecht aan zijn gezin maar naar onbekenden wat terughoudend. De ruwharige Teckel is wat feller, waarschijnlijk doordat hier terriërs zijn gebruikt om hem te fokken.
Puppyplaats.nl Teckel ruwhaar pups aangeboden.
Zij zijn dan ontwormt, gechipt en hebben hun tweede enting gehad. Deze 3 prachtige ruwharige standaard teckel pups zijn in huis geboren op 24 oktober. Deze 3 prachtige ruwharige standaard teckel pups zijn in huis geboren op 24 oktober. 2 reutjes en 1 teefje.
ruwhaar Teckelkennel van de Josephina's' Hoeve. index.
Teckel Wikipedia.
De teckel werd in 1972 gekozen als mascotte voor de Olympische Zomerspelen in München, Duitsland. De hond genaamd Buddy in de film The Secret Life of Pets is een gladharige teckel. In Garfield The Movie en Garfield: A Tail of Two Kitties wordt de rol van Odie vertolkt door ruwharige teckels.
Dijkleven Teckels Ruwhaar Teckels.
Ieder zijn smaak, maar na meerdere fantastische grote honden maakten wij kennis met Heidi, de ruwharige teckel van Piet, een bevriende jager. Toen Heidi pups kreeg, waren wij een van de gelukkigen. Nog voor het nest er was kwam Lotje, een dwergteckeltje, zomaar uit het niets.
FF / Iemand ervaring met ruwharige teckels Kaninchen-teckel? forum.fok.nl.
ik ga binnenkort alleen wonen en wil me een hond aanschaffen. Ik ben sinds een tijdje helemaal gek van kleine ruwharige teckels de zgn. Ik heb er al veel over gelezen en weet dat het eigenwijze hondjes zijn, die vaak gewoon hun zin doen, en daarom geschikter zouden zijn om overdag een tijdje alleen te blijven. Zijn er Fokkers die trotse bezitter zijn van zon schattig beest en wat zijn jullie ervaringen. vrijdag 13 mei 2005 @ 1323: 44: 2. Nuek heeft een teckel.
Dashond, ruwhaar Teckel Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Dashond, ruwhaar Teckel. De Dashond, ruwhaar is één van de typen Teckels die eigenlijk allemaal dezelfde erfelijke problemen kennen. Een belangrijke oorzaak voor gezondheidsproblemen is de relatief lange rug, waardoor de tussenwervels uitpuilen en op het ruggenmerg drukken, met pijn en verlamming tot gevolg.
Teckel Pups Teckel Puppies.
Er zijn nog twee reutjes en twee teefjes beschikbaar. Pups zijn wildkleur, zijn ingeënt, gechipt en hebben een F.C.I. Bij kennel Short Feets te Echtenerbrug zijn op 22 maart 2018 ruwharige standaard teckel puppies geboren. 1 reu en 6 teven.

Contacteer ons