Meer resultaten voor ruwharige teckel

   
 
 
 
ruwharige teckel
 
Ruwharige Teckelpups.
Fokkers Korthaar Teckel. Fokkers Ruwhaar Teckel. Fokkers Langhaar Teckel. Overzicht alle fokkers. check them out. Standaard Ruwhaar pups geboren op 12 april 2018. Gepubliceerd: 12 juli 2018. Ook het laatste pupje is gereserveerd. Wij hebben nog een prachtige pup, het is een reu.
Dijkleven Teckels Ruwhaar Teckels.
Ieder zijn smaak, maar na meerdere fantastische grote honden maakten wij kennis met Heidi, de ruwharige teckel van Piet, een bevriende jager. Toen Heidi pups kreeg, waren wij een van de gelukkigen. Nog voor het nest er was kwam Lotje, een dwergteckeltje, zomaar uit het niets.
Dashond, ruwhaar.
FCI groep 4 Dashonden. De Dashond of Teckel komt uit Duitsland en is een lage, kortbenige jachthond, zeer gespierd en krachtig gebouwd met een fiere hoofdhouding en een alerte uitdrukking. Is daarbij een vrolijke en schrandere gezelschapshond. De ruwharige variëteit is in het verleden ontstaan door inkruising van de ruwharige Duitse Pinscher en de Schnauzer.
Ruwharige Teckel.
De neus en nagels van de ruwharige teckel dienen zwart te zijn. Er zijn uitzonderingen van Teckels die de kleur rood hebben, echter dit is niet gewenst. Erkende kleuren bij de getijgerde en gestroomde ruwharige Teckel in Europa.: Rood getijgerd, Black Tan getijgerd, Chocolade Tan getijgerd, Wildkleur getijgerd.
ruwhaar Teckelkennel van de Josephina's' Hoeve. index.
Ruwharige teckels.
licg.nl Teckel.
Teckels zijn vrolijk, aanhankelijk en graag bij mensen. De kortharige Teckel is van de drie varianten het meest gemiddeld van karakter. Hij is zachtaardig, gehecht aan zijn gezin maar naar onbekenden wat terughoudend. De ruwharige Teckel is wat feller, waarschijnlijk doordat hier terriërs zijn gebruikt om hem te fokken.
Teckel Wikipedia.
De teckel werd in 1972 gekozen als mascotte voor de Olympische Zomerspelen in München, Duitsland. De hond genaamd Buddy in de film The Secret Life of Pets is een gladharige teckel. In Garfield The Movie en Garfield: A Tail of Two Kitties wordt de rol van Odie vertolkt door ruwharige teckels.
De Teckel.
Niet alleen van de pups maar ook van de moederteef. een pup met stamboom én daarbij gefokt volgens de regels van de Nederlandse Teckel Club NTC Vereniging biedt de meeste zekerheid op een raszuivere en gezonde teckel. Reu of teef?
Nederlandse Teckelclub.
Net als iedereen, is het bestuur van de Nederlandse Teckel Club geschokt door de noodzaak tot inbeslagname van een groot aantal honden bij teckelfokkers in Woerden. Wij hebben begrip voor de verschillende emoties naar aanleiding van de berichtgeving en de beelden die zijn getoond.

Contacteer ons