Op zoek naar herdershond?

   
 
 
 
herdershond
 
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
De Pyrenese herdershond is een hondenras dat afkomstig is uit Frankrijk. Het is een kleine hond die graag zelf initiatieven neemt, het is een eigenzinnig ras, ze hebben een stevige aanpak nodig en ze moeten iedere dag hun energie goed kwijt kunnen.
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit.
Herdershond Wikikids.
De herdershond is een hond. Oorspronkelijk werd de herdershond gefokt om te helpen bij het hoeden van het vee. Daar komt dus ook de naam herdershond" vandaan. Een herdershond wordt vaak bij politie gebruikt, maar veel mensen hebben ook een herdershond als huisdier.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
De Duitse Herdershond De duitse herdershond is een van de populairste rassen ter wereld. De eerste honden stammen af van van de dieren die wer. De Schotse herdershond en de border collie Wanneer je op zoek bent naar een lieve en trouwe hond, zal een Schotse herder zeker wat voor jou zijn.
licg.nl Duitse Herder.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Duitse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken.
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
Schotse Herdershond Langhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Schotse Herdershond Langhaar. Schotse Herdershond Langhaar. Al in de vorige eeuw werd de Collie als tentoonstellingshond gebruikt, maar zijn grootste bekendheid heeft hij gekregen door de tv-serie Lassie. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
Vrouw 60 wordt opgegeten door eigen herdershonden Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3. Views. Pi
In het nieuws. Vrouw 60 wordt opgegeten door eigen herdershonden. Mechelse herdershond, foto ter illustratie. Dagblad Metro en ANP. 16 FEB 2018. Een alleenstaande 60-jarige vrouw uit het Franse Rouvray is opgegeten door haar zes Mechelse herdershonden. Dat melden Franse media.
Duitse herdershond Pedigree.
De grondlegger van het ras, Kapitein Max von Stephanitz, fokte ze als werkhonden. Dit is nog steeds belangrijk voor veel fokkers, want het gezonde lichaam en het betrouwbare en trouwe temperament van de Duitse herder maken hem tot zon ideaal gezelschap.

Contacteer ons