Op zoek naar herdershond?

   
 
 
 
herdershond
 
Duitse Herdershond Langstokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Langstokhaar. Duitse Herdershond Langstokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
licg.nl Duitse Herder.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Duitse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken.
Duitse herdershond Pedigree.
De grondlegger van het ras, Kapitein Max von Stephanitz, fokte ze als werkhonden. Dit is nog steeds belangrijk voor veel fokkers, want het gezonde lichaam en het betrouwbare en trouwe temperament van de Duitse herder maken hem tot zon ideaal gezelschap.
herdershonden.nl wie is er nou niet gek op z'n' herdershond?
In de auto. Zet je herdershond altijd vast. Maak je herder behendig of slimmer. Is een herdershond geschikt voor jou? Hoe aantrekkelijk het ras ook lijkt, het is goed om te onthouden dat een herdershond niet voor iedereen geschikt is.
Vind herdershond op Marktplaats.nl.
DUITSE HERDERSHOND 3D HEREN T-SHIRT VAN THE MOUNTAIN. DUITSE HERDERSHOND 3D DAMES T-SHIRT VAN THE MOUNTAIN. DUITSE HERDERSHOND 3D KINDER T-SHIRT VAN THE MOUNTAIN. Bekijk alle 7 advertenties Wat is dit? Gardexo Herdershond tuinbeeld. Gratis verzending mooie herdershond wil graag uw tuin bewaken bent u een liefhebber of zelfs eigenaar van herdershonden?
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Als u op zoek bent naar een sterke, intelligente hond die beschikt over een goed karakter, dan is een Duitse Herdershond een goede keuze. Deze hond komt, zoals de naam al aangeeft, uit Duitsland en is zeer geschikt als gezinshond.
Duitse herdershond vertaling Nederlands-Engels.
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
HondenTV Rashond van de week Duitse Herdershond Seizoen 2 Aflevering 1 YouTube.
Honden TV 1735, views. top 10 gevaarlijkste en agressievste honderassen Duration: 659. SC7 CS 23753, views. Dog School: 10 Tips voor loslopende honden terug te leren komen Duration: 618. Dog School 68963, views. Loslopend Turkse Herdershond valt aan Duration: 109.
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
De Pyrenese herdershond is een hondenras dat afkomstig is uit Frankrijk. Het is een kleine hond die graag zelf initiatieven neemt, het is een eigenzinnig ras, ze hebben een stevige aanpak nodig en ze moeten iedere dag hun energie goed kwijt kunnen.

Contacteer ons