Resultaten voor herder pups te koop

   
 
 
 
herder pups te koop
 
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Onze Duitse herder puppies.
Wanneer u een gladde vloer heeft in huis is het verstandig om daar gedurende het eerste levensjaar van uw hond vloerbedekking op te leggen, om uitglijden te voorkomen. Bekijk hier enkele fotos van onze puppys die zijn geboren in onze kennel in Goor. Het laatste nieuws. Informatie over de Duitse Herdershond. Meest recente berichten. Pups 5 weken oud de eerste zijn uitgezocht. Duitse herder kennel.
Miniature American/Australian Shepherd.
paarden te koop. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras. waarvoor je de pup graag wil huishond, sporthond, showhond etc, mailtjes met alleen zonder andere info wat" is de prijs" of ik wil een blue-merle" met blauwe ogen" worden niet beantwoord. De pups worden grootgebracht in de huiskamer of keuken, krijgen stamboom, worden 1 maal ge├źnt met 6 weken, worden diverse malen ontwormd, krijgen met 6 a 7 weken nog een oogtest.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Foto's' Duitse Herder Pups. Hieronder recente foto's' van het beschikbare reutje. Langstokhaar Duitse Herder Pups met stamboom te koop. Op dit moment zijn er nog langstokhaar Duitse Herder pups teefjes beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren.
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Soms zijn dat er zes, soms is het er maar eentje. Je kunt natuurlijk niet alle honden aanhouden als fokker en daarom doen wij ook wel pups in de verkoop. Verder proberen wij altijd de mensen een zo goed mogelijk bij hun passend hondje te verkopen.
Zwitserse Witte Herder Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
ZWITSERSE WITTE HERDER pups van Vivid Daydream. Af en toe hebben wij pupjes en komen er heel veel foto's' en nieuwtjes op de website. Voor echte liefhebbers is het genieten om dit mee te beleven. En dat kunt u volop op onze website! Heel soms hebben wij een pup beschikbaar.
Beschikbaar Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis.
7 weken oud. Pups bevriende fokkers. Fokkers ADRV e.V. beweging jonge herdershond. Op dit moment hebben wij niks te koop. Kijk bij Planning voor de nieuwe nestplanning. Search for: Search. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Proudly powered by WordPress.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Voor huishond of sporthond. Duitse Herder pups. Mooie duitse herder pups. Goede waakse ouders. Mechelse herder pups. Te koop: mechelse herder pups. Geboren op 29-10-2018.vader vito.zoon van rosco van bert vd berk.certificaat ph1 met lof. Moeder noa van dhr nelen.
wvsd Aanschaf werkhond.
De vragen die je moet stellen zijn onder andere: heb ik tijd en zin om in weer en wind met de hond te trainen, is het trainen ook zo leuk als je 5 dagen in de week werkt of nog een druk gezin hebt? Bij een werkhonden ras, als een Mechelse herder uit pure werklijnen, is het niet voldoende om alleen te wandelen, te fietsen of te zwemmen.

Contacteer ons