Op zoek naar duitse scheper?

   
 
 
 
duitse scheper
 
10 Leuke Weetjes over de Stoere Duitse Herder Hondenfun.nl.
Als je op Youtube zoekt naar de Duitse herder krijgtje meer dan een half miljoen resultaten. Hierboven staat een van de populairste videos waarop is te zien dat 14 Duitse herders met een klein meisje aan het stoeien zijn. 20 Meest Voorkomende Hondenrassen in Nederland.
Duitser Herdershond.
De Duitse Herder is niet geschikt voor Frisbee en/of Flyball vanwege de scherpe draaibewegingen en het springen. Let op: koop als beginnend of aspirant hondenkoper geen Duitse Herder die rechtstreeks afstamt van werkhonden die gebruikt worden voor bewakings en verdedigingswerk.
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder met knpv/ipo certificaten en aangekeurd ter dekking aangeboden ervaren dekreu met stamboom de duitse herder: qas van de zeelberg. Onze duitse herder qas van de zeelberg komt uit zeer goede en bekende bloedlijnen. Vader: leon van de staatsmacht moeder dante: van de.
Duitse herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder.
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De honden worden gemiddeld 13 jaar oud en zijn erg trots, ze hebben een zacht karakter en hebben een prachtige kleur, ze zijn groot en trots! De Duitse herder is een lieve hond met een zacht karakter, het is een hond die erg moedig is.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Een hele mooie duitse herder langhaar teefje is opzoek naar een warm mandje volledig ingeent en gechipt erg lief en social teefje incl mand speeltjes en kivo vers vlees gaat weg ivm verhuizing buitenland. Koop hier geen duitse herder pup!
De Duitse Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Dit was de vereniging die aan basis lag van het fokken van de huidige Duitse Herder. De gekozen herdershond Hector, later omgedoopt tot Horand von Grafrath lag aan de basis van een nieuw ras van werkhonden en werd als eerste hond geregistreerd als Duitse Herder.
Duitse herder Hondencentrum.
De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Duitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Duitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
De Duitse Herder Doggo.nl.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.

Contacteer ons