Zoeken naar canadese herder

   
 
 
 
canadese herder
 
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
De Canadese herder is dus gewoon de voorvader van de huidige Zwitserse Witte Herder. In de tijd van voorlopig" erkend ras" stond er op de bijlage stamboom Voorlopige registratie Witte" Herder" In Vlaanderen/Belgie wordt de Witte Herder vaak Witte Scheper genoemd.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
iceland dog zwitserse canadese herder YouTube.
Zwitserse Witte Herder pups van Vivid Daydream: week 6 Sinta PUPS Duration: 1243. vividdaydream2010 6472, views. Zwitserse witte herder in de sneeuw 2009 Duration: 423. MalleBabbe01 1205, views. Luna op Ameland 2008 Canadese witte herder Duration: 301. Parallaxis 499 views.
Canadees Amerikaanse Witte Herder informatie over de Canadees Amerikaanse Witte Herder Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Canadees Amerikaanse Witte Herder fokker of kennel. Heb je al een Canadees Amerikaanse Witte Herder pup in huis.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
Als U zo iemand bent dan helpen wij U graag een Witte kameraad te vinden. Neem gerust contact op. Klik ook eens op web-sites als.: Marktplaats en andere advertentie sites! Zwitserse Witte Herder herplaats Hyves. Witte Herder Herplaats site. Herplaatsers via de Zwitserse Witte Herder Vereniging NL.
Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder. Reu: 60-66 cm. Teef: 55-61 cm. Historie en gebruiksdoel. Deze witte herdershond vindt zijn directe oorsprong terug bij de Duitse Herder. Vroeger was het normaal dat er tussen de donker gekleurde Duitser Herderpups wat witte exemplaren zaten.
Witte Herdershond puppy kopen? Alle informatie op een rij!
De witte vacht van de Canadese Herder heeft weinig extra verzorging nodig. Dit komt omdat de vacht zichzelf reinigt. Wanneer je hond lekker heeft buiten gewandeld en er zit modder en/of zand in de vacht, kun je dit met behulp van een borstel gemakkelijk uit de vacht verwijderen.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Zwitserse witte Herder pups te koop. De zwitserse witte herder is een lieve hond, onder de meesten nog gekend als de amerikaanse" of canadese herder" de pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.

Contacteer ons