Resultaten voor canadese herder

   
 
 
 
canadese herder
 
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Door zijn zachte gevoelige karakter, werkwillendheid en intelligentie is de Witte herder werkelijk een multifunctionele hond! Hij is dan ook geschikt voor alle taken hondensport. De Zwitserse witte Herder is een lieve hond, bij de meeste mensen nog bekend als de Amerikaanse of Canadese herder.
Zwitserse herder pups te koop.
Oorsprong van de Zwitserse Witte Herder.: In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, de Canadese herder. De eerste honden van dit ras werden in de beginjaren 70 geïmporteerd in Zwitserland.
Witte herder namen forumonderwerp.
hmmz als het dan met een F moet beginnen is dit zeker een optie. 19 december 2005 1738.: Wat voor witte herder krijg je canadese duitse of zwitserse? Schijnt trouwens wel dat langstockharige duitse witte herders een stabieler karrater hebben.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Men besloot het ras een andere naam te geven. Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
De Witte Herder.
De witte herder is als het op verzorging en opvoeding aankomt niet echt de moeilijkste. maar het is wel een hond die zeker een groot gedeelte van de dag aandacht nodig heeft en er dus op rekent dat u die geeft.
Geschiedenis.
Haar honden zijn van grote kwaliteit; ook hier liggen veel belangrijke roots van ons huidige Witte Herder bestand. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de eerste Duitse Herder zijn intrede in Canada doet. Pas in 1919 wordt de eerste Duitse Herder in het Canadese stamboek ingeschreven.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Hugo is een schat van een hond, een Herder in hart en nieren, die door een vuur gaat voor zijn baasje en trouw is als geen ander! Voor de liefhebbers een pracht van een hond! Hugo is een mannetje van ca.
Zwitserse Witte herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Zwitserse Witte Herder is een directe afstammeling van de Duitse herder. De witte kleur van de vacht was echter in het begin van de 20e eeuw ongewenst in Europa. Een Amerikaanse fokker Ann Tracy ontwikkelde een bloedlijn met de huidige kenmerken van de witte herder.

Contacteer ons