Zoeken naar canadese herder

   
 
 
 
canadese herder
 
Witte herdershond gevonden in Vlagtwedde Westerwolde Actueel.
30 december 2014 2130: 30 december 2014 Gemeente Westerwolde. VLAGTWEDDE De witte herdershond die al een paar dagen in de omgeving van Vlagtwedde werd gesignaleerd is gevangen. Vandaag is men er in geslaagd de witte Canadese herder die al een paar dagen in de omgeving van Vlagtwedde liep te vangen.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 6 JANUARI 2019. Crystal Moon's' U R Cuddlicious Crystal Moon's' Ice Illusion.
Zwitserse Witte herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Een Amerikaanse fokker Ann Tracy ontwikkelde een bloedlijn met de huidige kenmerken van de witte herder. Vroeger was dit ras daarom bekend onder de naam Amerikaans-Canadese witte herder. De Zwitserse Witte Herder heeft een uitgesproken persoonlijkheid die gekenmerkt wordt door zelfvertrouwen.
Canadees Amerikaanse Witte Herder informatie over de Canadees Amerikaanse Witte Herder Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Canadees Amerikaanse Witte Herder fokker of kennel. Heb je al een Canadees Amerikaanse Witte Herder pup in huis.
Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Herdershonden en veedrijvers. Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder. Reu: 60-66 cm. Teef: 55-61 cm. Historie en gebruiksdoel. Deze witte herdershond vindt zijn directe oorsprong terug bij de Duitse Herder. Vroeger was het normaal dat er tussen de donker gekleurde Duitser Herderpups wat witte exemplaren zaten.
Tarieven Ankies hondenstyling.
Hollandse Herder Ruwhaar. Jack Russell Terrier. Kerry Blue Terrier. Shih Tzu scheren/ puppyknip. Sint-Bernard hond korthaar. Sint-Bernard hond langhaar. Soft Coated Wheaten Terrier. Welsh Springer Spaniel. West Highland White Terrier. Bij kruising/bastaardhonden word het ras aangehouden waar de hond het meest op lijkt.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Canadese Herder Honden 2dehands.be.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest. Overige categorie├źn in Honden.
De Zwitserse Witte Herder Zaros.jouwweb.nl.
De Zwitserse witte Herder is een lieve hond, onder de meeste nog gekend als de Amerikaanse of Canadese herder. Hij straalt rust uit, maar kan daar tegenover ontzettend energiek zijn. In het begin is de witte herder erg terughoudend maar als hij je eenmaal kent en je vertrouwd is hij je beste vriend.

Contacteer ons