Resultaten voor berner sennen

   
 
 
 
berner sennen
 
Berner Sennen Honden van de Weyenberg.
Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe.
Wij zijn de familie van Omme, een gezin met drie kinderen, en wonen op een boerderij aan de. Wij hebben regelmatig Berner Sennen pups met stamboom beschikbaar van volledig HD en ED vrije ouders. Tevens meerdere prachtige dekreuen beschikbaar, ook buitenlandse bloedlijnen.
Home.
Welkom op de website van vriendengroep Berner Sennen Limburg. Hier leest U alles over het ontstaan van onze vriendengroep, het team van vrijwilligers, informatie en fotos van onze evenementen en nog veel meer. Veel lees kijkplezier en hopelijk tot ziens bij één van onze wandelingen.
Berner sennenhond Leer hier alles over dit bekende hondenras zooplus magazine.
Het gewicht van een gezonde slanke Berner sennenhond moet bij reutjes niet boven de 55 kg liggen, bij de iets kleinere teefjes niet boven de 45 kg. Een massief lichaam, zonder zwaarlijvig te zijn en krachtig en gespierd dit uiterlijk beschrijft de voorouders van de Berner sennenhond die in de Zwitserse omgeving van Bern oorspronkelijk als boerderijhond gehouden werd.
Van het BartholomeusHuis De Berner Sennen.
Iedereen die meer te weten wil komen over de Berner Sennenhond verwijzen wij heel graag naar de website van de rasvereniging VBSH, waar wij bij aangesloten zijn. Op de vernieuwde website van de rasvereniging VBSH kunt u duidelijke en overzichtelijke informatie vinden over deze prachtige hond met onder andere de volgende onderwerpen.:
Home.
Berner Sennen over het ras infobron.nl.
De naam Berner Sennen komt van kanton Bern, daar is de hond gefokt en Sennen wil zeggen boeren in de Alpen. De Berner Sennen weegt ongeveer 40 kg. Deze honden hebben veel beweging nodig en het zijn echte gezelschapsdieren. Rasbeschrijving Berner Sennen.
Wandeling 60 Berner Sennenhonden Weertdegekste.nl.
9 april 2017 2342.: Fotos/video Vriendengroep Berner Sennen Limburg organiseerde zondag een wandeling in het buitengebied van Stramproy. Het was mooi weer en de animo was groot. Ruim 60 Berner Sennen honden en circa 120 personen liepen mee met de wandeling.
Berner Sennen.
U bevindt zich hier: Hondenziektes Hondenrassen Berner Sennen. Cavalier King Charles. West Highland White. De Berner sennen is een grote, lieve en gemakkelijke hond. Het is een intelligente metgezel die erg aan de roedel gehecht is en ervan houdt buiten te zijn en lange wandelingen te maken.
Berner Sennenhond informatie over de Berner Sennenhond Royal Canin.
Een rasstandaard werd voor het eerst in 1907 gepubliceerd. In 1949 werd bloed van de Newfoundlander in het Berner Sennen ras gebracht. Hij is de bekendste van de Zwitserse Sennenhonden. In 1990 is de Berner Sennenhond gekruist met de Labrador daaruit ontstond de Boulab een nieuw ras dat nog steeds in ontwikkeling is.

Contacteer ons