Meer resultaten voor berner sennen

   
 
 
 
berner sennen
 
Berner Sennen Speelgoed.
De Berner Sennen is een actieve en speelse hond, waarbij het verstandig is deze bezig te houden met verschillende speeltjes. Wij hebben dan ook speciaal Berner Sennen speelgoed geselecteerd, welke is afgestemd op het formaat en het gedrag van dit ras.
Berner sennenhond Wikipedia.
De Berner sennenhond is een gespierde hond die iets langer dan hoog is. Het hoofd van de Berner sennenhond is bovenaan plat en heeft een matige stop. De oren zijn middelgroot, driehoekig, hoog aangezet en afgerond aan de tip. De benen zijn recht en sterk, met ronde, gewelfde tenen. De wolfsklauwen worden meestal verwijderd. De dichtbegroeide staart hangt naar beneden. De Berner Sennen heeft een stokharige vacht.
Berner Sennen kennel Van t Elisahof.
Berner sennen kennel Van" t Elisahof." 5761 PS Bakel. Dracht en bevalling bij de hond. In onderstaande artikel staat extra informatie over de dracht en bevalling bij de hond. Vaststellen van de dracht bij de hond. Bij de hond is er geen betrouwbare manier om via bloedonderzoek vast te stellen of uw hond drachtig is.
Berner Sennenhond Honden rassen Honden DierenDokters.
Vereniging de Berner Sennenhond. Opgericht 27 juni 1978. website: www.bernersennen.nl Nederlandse Berner Sennen Vereniging, opgericht 14 november 2000. Prijs van een pup. De vereniging heeft geen adviesprijs. De fokkers die binnen de verenging fokken vragen doorgaans tussen de 800 en 1000 euro voor een Berner Sennenhond pup.
Berner Sennenhond informatie over de Berner Sennenhond Royal Canin.
Een rasstandaard werd voor het eerst in 1907 gepubliceerd. In 1949 werd bloed van de Newfoundlander in het Berner Sennen ras gebracht. Hij is de bekendste van de Zwitserse Sennenhonden. In 1990 is de Berner Sennenhond gekruist met de Labrador daaruit ontstond de Boulab een nieuw ras dat nog steeds in ontwikkeling is.
Berner Sennenhond.
Zeker, opmerkzaam, waakzaam en onbevreesd in alledaagse situaties, goedmoedig en aanhankelijk voor vertrouwde personen, zelfverzekerd en vriendelijk voor vreemden. Gemiddeld temperament, volgzaam. De rasverenigingen; Nederlandse Brenner Sennen Vereniging en Vereniging de Berner Sennenhond zijn bezig met de gezondheid van de Berner Sennenhond.
Berner Sennen Hondenvoer.
De Berner Sennen staat bekend om zijn waakzame, trouwe en leergierige karakter. Berner Sennen hondenvoer houdt rekening met de explosieve groei van dit ras. Verder bevat Berner Sennen hondenvoer vaak minder kalk, om vergroeiingen aan botten en gewrichten te voorkomen.
licg.nl Berner Sennenhond.
Het gewicht van een Berner Sennen ligt gemiddeld rond 40 tot 60 kilo. De volledige rasstandaard van de Berner Sennenhond kunt u vinden bij de rasverenigingen. Op de website van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland staan alle bij hen aangesloten rasverenigingen genoemd.
Berner Sennenhond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Berner Sennenhond. Het gezonde en speelse uiterlijk van de Berner Sennenhond is helaas misleidend. Bij dit ras ontwikkelen zeer vaak tumoren kanker, zelfs al op jonge leeftijd. Ook komen elleboogdysplasie en heupdysplasie, beide pijnlijke gewrichtsaandoeningen, zeer veel voor.
Berner Sennen kennel Van t Elisahof.
Dracht en bevalling. 20-04-2018 fam voets. 31-03-2018 fam vestjens. U nest geboren 01-07-2017. T nest geboren op 26-04-2017. S nest geboren op 20-04-2017. R nest geboren op 18-04-2017. Q nest geboren op 04-01-2017. nest geboren 23-09-2016. nest is geboren 12-09-2015.

Contacteer ons