Resultaten voor australische herder

   
 
 
 
australische herder
 
De Australian Shepherd Doggo.nl.
Ergens halverwege de 19e eeuw maakten een aantal Australische veedrijvers de overtocht naar Amerika in de hoop daar werk te vinden en een deel van hen nam hun eigen herdershonden mee. Deze honden bleken in staat te zijn onder alle omstandigheden te werken.
Australische herder Hondencentrum.
Als de Australische Herder aan het werk is, is hij onvermoeibaar, zeer actief en gehard. De Australische Herder is zeer slim en intelligent, dus is hij ook leergierig en is gemakkelijk af te richten. Ze blaffen alleen als ze onraad ruiken.
11 feitjes over de Australische Herder Hondenfun.nl.
De werkelijke origines van dit ras zullen wel altijd in mysteriën gehuld blijven. Hoewel de Australische Herder algemeen geaccepteerd is als een Australische hond, is het ras geperfectioneerd in Amerika. Daar kwamen honderden herders uit verschillende landen bij elkaar om een nieuwe toekomst op te bouwen, waarbij ze elk hun eigen honden meenamen.
Australische herder pups te koop, australische herder kopen, herders.
Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische Herder Pups reutjes en australische herder pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. De ouders van de australische herdershond pups zijn aanwezig.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Australische herdershond.
Graag zou ik jullie ervaringen willen vragen met een Australische herdershond. Ervaren jullie de honden als zachtaardig, rustig in huis bij voldoende. beweging buiten, waaks en als een prettige vriend? Kost een Australische herdershond gemiddeld 1000 euro bij een erkende.
Australische herder Pedigree.
De ideale eigenaar. De Australische herder is perfect voor iemand die een hond wil die heel goed te trainen is. Als je echt een Australische herder wilt en je neemt er ook de tijd voor, zul je niet teleurgesteld worden.
de aussie.
Australian Shepherd Association. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd.
Australische herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Australian Shepherd Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Australian Shepherd. De Australian Shepherd is een herdershond met een grote drive om te bewegen. Hiertoe is hij echter niet altijd in staat vanwege gewrichtsaandoeningen als heupdysplasie en elleboogdysplasie, die bij dit ras worden gezien. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd.
Australische Herder T-shirts Unieke Australische Herder Kleding Teespring.
Australische Herder Shirts. Winkelen voor Australische Herder T-shirts, hoodies en geschenken. Vind Australische Herder designs die zorgvuldig geprint zijn op top kwaliteitskleding. Met betrekking op Australische Herder.: Alaskan Klee Kai. Amerikaanse Cocker Spaniël. Amerikaanse Pit Bull Terriër. Met betrekking op Australische Herder.:

Contacteer ons