Op zoek naar australische herder?

   
 
 
 
australische herder
 
Australian Shepherd: Alles over deze unieke werkhond Hondnl.nl.
Deze vereniging heeft de naam Australian Shepherd Club Nederland ASCN. Volgens de FCI behoort de Australian Shepherd tot groep 1: herdershonden en vee-drijvers. Karakter en gedrag: de actieve, zelfstandige gezinshond. De Australische Herder is een leuke gezinshond met een zeer sterk leervermogen.
Australian shepherd of Australische herder Rassen Honden Hondenrassen.
Blue merle is de kleur die het meeste voor komt bij de Australian shepherd of Australische herder. Het zijn zeer sociale honden en ze werken graag hard voor de baas. Het karakter van de Australian shepherd of Australische herder is goed ze zijn lief en leergierig.
Australian shepherd hondenvoer Yourdog.
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: hondenvoer top 10, Ras-specifiek hondenvoer Tag: Australische Herdershond. Yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Voor het maken van een 12 KG Yourdog wordt 106, KG vlees ingedroogd. Zo kan dit worden verwerkt in het Yourdog hondenvoer.
Rasbeschrijving www.miniaussie.nl.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen.
Australische herder Honden 2dehands.be.
Al onze pups hebben alle v. 8 maart 2019 1731: Kasterlee Tielen. Australische Herder pups te koop Merle Tricolor. Australische Herder pups te koop. Wij hebben momenteel een nieuw nestje Australian Shepherd puppy's' te koop. Er zijn verschillende reutjes en.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australian Shepherd.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Deze hond komt niet uit Australië, maar is in de Verenigde Staten ontwikkeld als veelzijdige herdershond voor op de farms en de uitgestrekte ranches. De Aussie is een gelijkmatige, vriendelijke hond met een groot uithoudingsvermogen en sterke hoed en drijfinstincten.
Australische Herder 11 feitjes over dit mooie hondenras Hondenfun.nl.
Hoewel de Australische Herder algemeen geaccepteerd is als een Australische hond, is het ras geperfectioneerd in Amerika. Daar kwamen honderden herders uit verschillende landen bij elkaar om een nieuwe toekomst op te bouwen, waarbij ze elk hun eigen honden meenamen.
bol.com Australische Herder / Australian Shepherd Kalender 2017.
De Australian Shepherd of Australische herder komt oorspronkelijk waarschijnlijk uit het Baskenland tussen Spanje en Frankrijk. Toen Baskische schapenhouders die in Australië had gewoond rond 1800 naar de Verenigde Staten kwamen, werden hun intelligente, alerte en hardwerkende honden bekend als de Australian Shepherds.
Australian Shepherd Hondentrainingen.
Ze werden daar, met in hun bloed de verre voorvaderen van de Baskische en Spaanse herdershonden, gebruikt voor het drijven en hoeden van het vee. Begin 1900 werden Australische schapen geïmporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogs met hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen geassocieerd werden met Australië.

Contacteer ons