Meer resultaten voor australische herder

   
 
 
 
australische herder
 
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australian shepherd of Australische herder Rassen Honden Hondenrassen.
Blue merle is de kleur die het meeste voor komt bij de Australian shepherd of Australische herder. Het zijn zeer sociale honden en ze werken graag hard voor de baas. Het karakter van de Australian shepherd of Australische herder is goed ze zijn lief en leergierig.
11 feitjes over de Australische Herder Hondenfun.nl.
De werkelijke origines van dit ras zullen wel altijd in mysteriƫn gehuld blijven. Hoewel de Australische Herder algemeen geaccepteerd is als een Australische hond, is het ras geperfectioneerd in Amerika. Daar kwamen honderden herders uit verschillende landen bij elkaar om een nieuwe toekomst op te bouwen, waarbij ze elk hun eigen honden meenamen.
Miniature American/Australian Shepherd.
De miniature Australian Shepherds kunnen geregistreerd zijn bij de National Stock Dog Registry NSDR Miniature Australian Shepherd Club of America MASCA, International Miniature Australian Shepherd Club IMASC en de American Stock Registry ASDR. De North American Miniature Australian Shepherd Club of the USA MASCUSA gaat op in de AKC en is sinds 15 juni erkend als American Shepherd.
Australische herder x border Collie? HondenForum.
Australische herder x border Collie? HondenForum Kruisingen en buitenlandse honden Australische herder x border Collie? 24 juli 2016 om 2057: quote" 0. Ik ben een beetje aan het rondkijken voor een puppy/hond die bij mij past, en ben redelijk snel op een kruising tussen een Australische herder en een border Collie gekomen.
Tips bij het opvoeden van de Australian Shepherd Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Tips bij het opvoeden van Australian Shepherd. Bijten afleren bij de pup. door Redactie 189301. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden, met name bij pups, en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy.
Australische herder Hondencentrum.
Als de Australische Herder aan het werk is, is hij onvermoeibaar, zeer actief en gehard. De Australische Herder is zeer slim en intelligent, dus is hij ook leergierig en is gemakkelijk af te richten. Ze blaffen alleen als ze onraad ruiken.
Australische herder Herdershonden.nl.
Anders dan de naam doet vermoeden, is de Australische herder een van oorsprong Amerikaanse hond die is ontstaan uit de kruising van Australische en Europese herdershonden. Australische herders zijn erg energiek en werden in het verleden gebruikt om grote kuddes vee te hoeden.
Australische shepherd of Australische herder OMyDog.
Herdershonden en veedrijvers Herdershonden Australische shepherd of Australische herder FCI: 342. Alle fokkers van dit ras. De Australische shepherds of Aussies zoals ze ook vaak genoemd worden zijn actieve, intelligente honden, van nature vriendelijk en gelijkmatig van aard en zelden uit op ruzie.
Australische-herder.nl.
mocht de vacht nou zwart zijn en het is zomer, kan het zijn dat de Australische herder zijn haren laat uitvallen en de nieuwe haren iets lichter worden waardoor er een soort grijze tint ontstaat op de vacht. De Australische herder heeft een leuk en spontaan karakter.

Contacteer ons