Op zoek naar australische herder?

   
 
 
 
australische herder
 
Australian Shepherd.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Deze hond komt niet uit Australië, maar is in de Verenigde Staten ontwikkeld als veelzijdige herdershond voor op de farms en de uitgestrekte ranches. De Aussie is een gelijkmatige, vriendelijke hond met een groot uithoudingsvermogen en sterke hoed en drijfinstincten.
ASCN Australian Shepherd Club Nederland.
Ook in 2018 zal de ASCN weer haar jaarlijkse inventarisatiedagen organiseren op: zondag 25 maart 2018 zondag 22 april 2018 zondag 23 september 2018 De inventarisatiedagen worden georganiseerd op het terrein van de Utrechtse Rashonden Vereniging, Burgemeester. 1996-2018 Australian Shepherd Club Nederland Mogelijk gemaakt door Vimexx.
Vind australian shepherd in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Wij hebben ons gespecialiseerd in electronische artikelen om uw hond te trainen en te corrigeren. Of het nu gaat om uw mechelse herder, die u een professionele training wilt geven, of uw dwergpincher die de hele dag blaft als u aan het werk bent.
Vachtverzorging van de Australian Shepherd.
Een verzorgd voorkomen: zeker, maar de Aussie is beslist geen Old English Sheepdog of Schotse Herder langhaar, rassen waar de standaard bij het onderdeel vacht spreekt van overvloedig. Die term komt in de rasbeschrijving van de Australian Shepherd niet voor.
Royal Canin Australian Shepherd Producten.
Rasbeschrijving Australian Shepherd. De Australian Shepherd is in de twintigste eeuw in Californië ontstaan uit Australische schaapherdershonden. Boeren en veefokkers in Californië gebruikten deze hond als werkhond. Ras afkomst: Verenigde Staten. Andere rasnaam: Australische Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Australian Shepherd.
11 feitjes over de Australische Herder Hondenfun.nl.
De werkelijke origines van dit ras zullen wel altijd in mysteriën gehuld blijven. Hoewel de Australische Herder algemeen geaccepteerd is als een Australische hond, is het ras geperfectioneerd in Amerika. Daar kwamen honderden herders uit verschillende landen bij elkaar om een nieuwe toekomst op te bouwen, waarbij ze elk hun eigen honden meenamen.
Australian Shepherd.
De Australian Shepherd komt van oorsprong uit de USA en niet zoals zijn naam doet vermoeden uit Australië. De Australian Shepherd is een schapenhoeder pur sang. De hond wordt geprezen om zijn trainbaarheid, meegaandheid, zelfstandige werklust en doorzettingsvermogen. Tot op heden wordt de Australian Shepherd zowel professioneel als voor de sport ingezet.
Australian shepherd of Australische herder Rassen Honden Hondenrassen.
Blue merle is de kleur die het meeste voor komt bij de Australian shepherd of Australische herder. Het zijn zeer sociale honden en ze werken graag hard voor de baas. Het karakter van de Australian shepherd of Australische herder is goed ze zijn lief en leergierig.
Australische herder Hondencentrum.
Als de Australische Herder aan het werk is, is hij onvermoeibaar, zeer actief en gehard. De Australische Herder is zeer slim en intelligent, dus is hij ook leergierig en is gemakkelijk af te richten. Ze blaffen alleen als ze onraad ruiken.
Australische Herder pups van Het Hezehof YouTube.
Australische Herder pups te koop Duration: 110. Rudi Guedens 683 views. Australian Shepherd german Duration: 457. RaubkatzeZumSchmusen 6377, views. Australian shepherd Brandy dog tricks video Duration: 439. VandaGregorova 70871, views. VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve Duration: 1041.

Contacteer ons